Taloushallinto - Exact ohjelmistot

Exact Taloushallinto on luotettava yritysten, tilitoimistojen ja yhdistysten talousohjauksen kokonaisjärjestelmä. Exact-ohjelmisto on joustava integroitu kokonaisuus sähköisin liittymin. Tarjoamme järjestelmän käyttöä myös etäyhteyksin Internetin kautta palvelimellamme.

Exact Taloushallinto on tarkoitettu pienten ja keskisuurten yhtiöiden ja muiden yhteisöjen käyttöön. Ohjelmisto sopii hyvin niin yhdistyksille, säätiöille kuin julkishallintoon. Exact Taloushallinto soveltuu moniyrityskäyttöön esimerkiksi tilitoimistoissa ja konserniyhtiöissä.

Sähköinen taloushallinto – sähköinen kirjanpito

Sähköinen taloushallinto koostuu useiden sovellusten integroidusta kokonaisuudesta: Verkkolaskutus, viitesuoritusten käsittely, sähköisten ostolaskujen käsittely, ostolaskujen maksatus, palkkojen maksatus, konekielisen tiliotteen käsittely ja kaikkien näiden kirjanpitotapahtumien automaattinen tuottaminen kirjanpitoon sekä erilaisten aineistojen teko ja lähetys viranomaisille. Lisänä vielä on tositteiden ja dokumenttien arkistointi.

Exact Taloushallinto on joustava ratkaisu

Exact Taloushallinto on joustava ja käytössä hyvin monen toimialan yhteisöillä, kuten. tuotekauppa, palvelukauppa, tilitoimistot, teollisuus (metalli, elektroniikka, elintarvike), rakentaminen, eläkevakuutustoiminta, energian tuotanto ja jakelu, isännöinti ja kiinteistönhoito, terveyspalvelut, asuntoyhtiöt ja kiinteistöyhtiöt.

Exact koostuu sovelluksista, joita voit käyttää yhdessä tai erikseen. Kirjatut tiedot siirtyvät sovellusten välillä kertakirjauksella. Exact Taloushallinto on aito Windows-sovellus, joka toimii Windows-alustalla. Voit käyttää MS Access tai MS SQL Server –tietokantaa. Ohjelmisto asennetaan keskitetysti palvelimelle, varsinaista työasema-asennusta ei tarvita. Toisaalta koko ohjelmisto voidaan asentaa yhdelle työasemalle.

Exact Taloushallinnon valintaperusteluja: Exact on tehty ammattimaiseen käyttöön, se on monipuolinen olematta monimutkainen, hallinnon rutiinit hoituvat helposti, sen ominaisuudet riittävät vaativampaankin käyttöön, Exactin saa käyttövalmiina omilla tiedoilla varustettuna, käyttöönotto on vaivatonta: –voit käyttää sitä heti, helppo laajentaa toiminnan kasvaessa, moniyrityskäyttö, sähköiset yhteydet: pankit, Tyvi, verkkolaskut, sähköiset ostolaskut. Sähköisen taloushallinnon perustana ovat verkkolaskut, viitesuoritukset, tiliotetietojen automaattitiliöinti ja konekieliset yhteydet sivukirjanpidoista pääkirjanpitoon.

Exact Taloushallinnosta saat ajantasaisen tilanteen, raportointi on käyttäjien muokattavissa, rutiiniasiat raportoit valintoihin puuttumatta, esikatsele, tulosta, siirrä Exceliin, tee PDF ja siirrä sähköpostiin.

Exact Taloushallinto -ohjelmiston käyttöä tukee ripeä ja asiantunteva puhelintuki sekä etätuki, joka tuo avun suoraan työasemaasi. Versiopäivityksissä sinun ei tarvitse muistaa milloin ne tehdään, sillä me olemme aktiivisia ja kerromme milloin niitä on saatavissa. Tarvittaessa avustamme niiden tekemisessä.

Ota yhteyttä ja kysy miten Exact Taloushallinto voi tehostaa yrityksesi toimintoja.